JoyBion 400 Hybrid

To JoyBion 400 Hybrid έχει την δυνατότητα   λειτουργίας κατ’επιλογή και της  χρήσης του όζοντος προσφέροντας έτσι ασφάλεια  και απολύμανση του χώρου χωρίς οποιασδήποτε προσθήκης απολυμαντικού υγρού που είναι επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Διαθέτει 2 λειτουργίες: Ionize (ελεγχόμενος διπολικός ιονισμός) και Sanitize (ελεγχόμενη παραγωγή όζοντος). Η λειτουργία Sanitize δημιουργεί μια ισχυρή απολύμανση του περιβάλλοντος σας καταστρέφοντας τους περισσότερους ιούς και βακτήρια στο περιβάλλον σας. Η λειτουργία ιονισμού δημιουργεί έναν υγιή και αναζωογονητικό συνδυασμό αρνητικών και θετικών ιόντων συνεχώς, ενώ η μονάδα λειτουργεί. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με την ποιότητα του αέρα που θα βρείτε όταν περπατάτε στα βουνά ή έξω στη φύση, και εξαιρετικά υγιεινή εμπειρία. Υπήρξε επίσης σημαντική έρευνα που δείχνει πολλά θετικά αποτελέσματα για τη σωματική και διανοητική ευεξία που σχετίζονται με τον ιονισμό, ελάχιστα έως καθόλου αρνητικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

Το θετικό βακτηριοκτόνο, αποτέλεσμα της τεχνολογίας, αυξάνει την άμυνα κατά  των  μικρόβιων  και  των οσμών το όποιο γίνεται  έγκυρα χάρη στη δράση των ενεργοποιημένων ιόντων οξυγόνου. Ο  ιονιστής  JoyBion είναι μοναδικός στην ικανότητά του να παράγει ελεγχόμενο διπολικό ιονισμό και να εκπέμπει όζον κατόπιν ζήτησης για περιορισμένο χρόνο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οζονισμού, η συσκευή συνεχίζει ταυτόχρονα να παράγει ελεγχόμενο διπολικό ιονισμό. Και τα δύο χαρακτηριστικά είναι, πράγματι, σημαντικά στη μάχη κατά των ακάρεων και των αλλεργιών ενάντια στα ακάρεα.

Το JoyBion 400 Hybrid μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστής αέρα  σε συνδυασμό με τα  φίλτρα του ηλεκτροστατικού και ενεργού άνθρακα  που έχει καθώς  και του διπολικού  ιονισμού. Χάρη στη μοναδική  τεχνολογία δημιουργίας  ιόντων, το ηλεκτροστατικό φίλτρο αφαιρεί από τον αέρα επιβλαβή στοιχεία με  διάμετρο έως 0,1 m.

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα βοηθά στην αφαίρεση  των  δυσάρεστων οσμών, από το περιβάλλον. Ταυτόχρονα η προσθήκη θετικών και αρνητικών  ιόντων στον αέρα, επιτρέπει την  εξουδετέρωση και την αφαίρεση ανεπιθύμητων σωματιδίων, αναζωογονώντας έτσι τον αέρα με ένα φυσικό τρόπο.

Η  συγκεκριμένη τεχνολογία  διπολικού ιονισμού είναι το αντικείμενο διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας από την Periso SA, έτσι  ώστε να επιτρέπει την αναπαραγωγή του φυσικού ιονισμού που συμβαίνει στη φύση, όπου ο αέρας είναι φρέσκος και καθαρός. Με το CBI, το JoyBion διασπά με επιτυχία σχεδόν όλα τα μικροσωματίδια που αιωρούνται στον αέρα, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων αλλεργιογόνων. Αυτό αφήνει καθαρότερο αέρα που  αναπνέει, ελαχιστοποιώντας τα αναπνευστικά προβλήματα που προκαλούνται από επιβλαβή σωματίδια και περιττώματα ακάρεων. Επιπλέον, όπως είναι γνωστό από τους πάσχοντες από αλλεργίες, δεν είναι τόσο τα ακάρεα που προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, αλλά τα περιττώματα τους. Τόσο ο ιονισμός όσο και η οξειδωτική δράση του όζοντος μπορούν να μειώσουν και να εξαλείψουν τον μικροβιακό πολλαπλασιασμό που συνδέεται με την παρουσία αυτών των οργανικών αποβλήτων και  συνεπώς, να μειώσουν σημαντικά αυτό το πρόβλημα.

Τα αποθέματα JoyBion Propacare λειτουργούν χάρη σε μια καινοτόμο βασική αρχή που ξεπερνά την έννοια του φίλτρου. Τα φίλτρα μας δεν είναι φίλτρα HEPA και δεν συμμορφώνονται με το προαναφερθέν πρότυπο, απλώς και μόνο επειδή οι συσκευές μας λειτουργούν ως ιονιστές και τα φίλτρα τους  χρησιμεύουν μόνο για τη συλλογή των υπολειμμάτων των ήδη απενεργοποιημένων παθογόνων.

Ας εξηγήσουμε τη διαφορά. Οι συσκευές φιλτραρίσματος με φίλτρα που συμμορφώνονται με HEPA ή χαμηλότερης ποιότητας ,φιλτράρουν τον αέρα όπως είναι, συλλαμβάνοντας, στο πλέγμα τους, μόνο τις ακαθαρσίες και τα παθογόνα στον αέρα που διέρχεται από το φίλτρο .Οι ιονιστές μας κάνουν πολύ περισσότερα από αυτό. Εκπέμπουν εκατομμύρια ιόντα ανά λεπτό, διασκορπίζοντας τα στον εσωτερικό αέρα μέσω ενός προηγμένου συστήματος ανεμιστήρων. Σε λίγα δευτερόλεπτα, αυτά τα ιόντα φτάνουν σε κάθε γωνιά και επιφάνεια του περιβάλλοντος, επιτίθενται σε ιούς, βακτήρια, πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), γύρη και ούτω καθεξής και εξουδετερώνουν γρήγορα. Τα υπολείμματα των απενεργοποιημένων παθογόνων στη συνέχεια συλλέγονται από τον αέρα με φίλτρο ιονιστή. Αυτό το φίλτρο έχει την κύρια λειτουργία να εμποδίζει τα σωματίδια των απενεργοποιημένων ρύπων να ωθούνται πίσω στο περιβάλλον από τον ανεμιστήρα, ο οποίος, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, έχει την κύρια λειτουργία της διασποράς των ιόντων έτσι ώστε να μπορούν να απολυμάνουν ολόκληρο το περιβάλλον. Επομένως, η λειτουργία των συσκευών βιονιονισμού δεν είναι να συσκευάζουμε τα παθογόνα στο φίλτρο, αλλά να τα αφοπλίζουμε ενώ είναι ακόμα στον αέρα και στη συνέχεια να τα συλλέγουμε στο φίλτρο ή να τα αφήνουμε να ηρεμήσουν, μόλις απενεργοποιηθούν. Αντίθετα, όταν ενεργοί ιοί και βακτήρια συσσωρεύονται στο HEPA και άλλα λιγότερο αποτελεσματικά φίλτρα, όταν αδειάζονται, καθαρίζονται ή αντικαθίστανται, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αγγίξετε και να αναπνεύσετε παθογόνα που εξακολουθούν να είναι ενεργά. Ενώ, στην περίπτωση των φίλτρων του ιονιστή μας, παραμένουν μόνο απενεργοποιημένα παθογόνα.

Οι παραδοσιακοί καθαριστές αέρα προσελκύουν τον αέρα χάρη στους ανεμιστήρες και απομακρύνουν τις  οργανικές ενώσεις (βακτήρια, σκόνη…) περνώντας τον μέσα από απλά φίλτρα. Οι  ιονιστές JoyBion Propacare , από την άλλη πλευρά, εκπέμπουν συστάδες  θετικών και αρνητικών ιόντων που ενσωματώνουν οργανικές ενώσεις και τις συλλαμβάνουν στον αέρα, απενεργοποιώντας και καταβυθίζοντας τες. Οι οργανικές ενώσεις μπορούν επίσης να απενεργοποιηθούν σε επιφάνειες όταν οι συστάδες ιόντων εναποτίθενται και ενσωματώνονται. Η μεγάλη δύναμη των ιονιστών JoyBion Propacare, σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς καθαριστές αέρα, είναι ότι έχετε δύο προϊόντα σε ένα, επειδή παράγουν όζον μόνο κατόπιν ζήτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ιονίζουν, έτσι είναι σε θέση να αναγεννήσουν τον αέρα καθιστώντας τον υγιή και αναπνεύσιμο χάρη στη φυσική ισορροπία μεταξύ θετικών και αρνητικών ιόντων.

Με την καινοτόμο διαδικασία της απολύμανση με κρύο πλάσμα χρησιμοποιείται  μια διαδικασία παρόμοια με μια καταιγίδα, όπου ο κεραυνός εκπέμπει ισχυρά ταλαντούμενα ηλεκτρικά πεδία που αυξάνουν την ενέργεια των μορίων στον αέρα και ιδιαίτερα εκείνα που περιέχουν νερό. Τα μόρια νερού διαλύονται, οδηγώντας σε μια αλυσιδωτή αντίδραση χαμηλής θερμοκρασίας που απελευθερώνει ενέργεια μέσω ηλεκτρικής ενέργειας και όχι αύξηση της θερμοκρασίας, εξ ου και ο όρος «κρύο πλάσμα». Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία απολύμανσης κρύου πλάσματος δημιουργεί τεράστιες ποσότητες εξαιρετικά οξειδωτικών ελεύθερων ριζών που προσβάλλουν τις προστατευτικές μεμβράνες των παθογόνων στον αέρα και τις απενεργοποιούν γρήγορα.

Οι ιονιστές JoyBion Propacare χρησιμοποιούν αυτήν την καινοτόμο τεχνολογία και σε αντίθεση με άλλους παρόμοιους ιονιστές, διατηρούν συνεχώς και με ακρίβεια μια ισορροπία στην εκπομπή θετικών και αρνητικών ιόντων, όπως και στη φύση. Χάρη σε αυτήν τη μοναδική λειτουργία, οι συσκευές μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια με την  παρουσία ανθρώπων, για απεριόριστο χρόνο.

Τον Οκτώβριο του 2020, το Τμήμα Μοριακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Πάδοβας απέδειξε επιστημονικά ότι αυτός ο τύπος απολύμανσης μπορεί επίσης να αφοπλίσει τον ιό SARS-CoV-2.

Η  ελβετική τεχνολογία SOLS Magma 13 Bionomic Module σχεδιάστηκε  έτσι  ώστε να δημιουργεί νανομηχανικές δονήσεις που με τη σειρά τους να ενεργοποιούν τον αέρα στον χώρο.

Αυτή η μονάδα αυξάνει τη φυσική ενέργεια του  περιβάλλοντος.Το JoyBion 400 έχει σχεδιαστεί από την SOLS και παράγεται από την Periso αποκλειστικά για το Propacare Division της Propagroup.

Παροχή ηλεκτρισμού:      220-240VAC / 50 Hz
Κατανάλωση ενέργειας:
Με αερισμό το πολύ 15 Watt (0,015 KW / h)
Ασφάλεια ηλεκτρική:
Ασφάλεια 20 x 5 mm 1A (T)
Τύπος ιονισμού:
Διπολικό με ηλεκτρόδια ινών άνθρακα
Τάση ιονισμού:  ~ 5,0 kV αρνητικό
~ 5,0 kV θετικό
Συγκέντρωση όζοντος:
Λιγότερο από 120 μικρογραμμάρια / m3
60 ppb (μέρη ανά δισεκατομμύριο)
(με ενεργοποιημένη απολύμανση μόνο)
Ισχύς ιονισμού:   ~ 200’000 ioni / cm3 * εξαερισμός στο ελάχιστο
~ 320’000 ioni / cm3 * εξαερισμός στο μέγιστο
Ροή αέρα: 220 m3/h
Ανεμιστήρας:
Αθόρυβος εφαπτόμενος ανεμιστήρας, κατάλληλος για συνεχή λειτουργία (ρουλεμάν)
Φίλτρο:
Ηλεκτροστατικό φίλτρο ανθρακονήματος (αντικαταστάσιμο)
Διαστάσεις:
485 x 340 x x 140 mm (ΜxΠxΥ)
Βάρος: ~ 8 κιλά
Ελεγχος: Εγχειρίδιο
Εγκατάσταση:
Φορητός
Menu

Δημιουργία Νέου Λογαριασμού

Ένας κωδικός πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Κλείσιμο

Κλείσιμο

Categories