Διεκδικούμε την κανονικότητα στη ζωής μας, ελαχιστοποιούμε την μεταδοτικότητα των ιών!!!

Η πανδημία του COVID-19 επέφερε μια εντελώς νέα σειρά μέτρων υγείας και ασφάλειας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. 

Ενώ οι υγειονομικές αρχές προσπαθούν να κατανοήσουν όλους τους πιθανούς τρόπους διάδοσης του Covid-19, πιστεύεται ότι η αιτία της εξάπλωσης του είναι κυρίως από άτομο σε άτομο, μεταξύ ατόμων που βρίσκονται σε στενή επαφή / εγγύτητα μεταξύ τους (σε απόσταση περίπου 1 μέτρου), ή μέσω αναπνευστικών σταγονιδίων που παράγονται όταν ένα μολυσμένο άτομο βήχει ή φτερνίζεται. 

Ένας επιπλέον τρόπος να κολλήσει κάποιος  COVID-19 είναι αγγίζοντας μια επιφάνεια ή ένα αντικείμενο που έχει έρθει σε επαφή και μετέπειτα αγγίζοντας το στόμα, τη μύτη ή πιθανώς τα μάτια του. Αυτοί όμως δεν θεωρούνται οι κύριοι τρόποι εξάπλωσης αυτού του ιού. 

Εάν το παθογόνο παραμείνει στον αέρα, υπάρχει άλλη μια πηγή μόλυνσης εξίσου σημαντική. Πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ανθρώπινοι κοροναϊοί μπορεί να παραμείνουν μολυσματικοί σε διαφορετικούς τύπους υλικών, σε θερμοκρασία δωματίου από 2 ώρες έως 9 ημέρες, και με έως 4 ° C να παραμένουν επίμονα μολυσματικοί έως ≥ 28 ημέρες.

Δυστυχώς, γεγονότα όπως αυτό, λειτουργούν ως κλήση αφύπνισης για να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν αν δεν αντιμετωπίσουμε άμεσα την ποιότητα του αέρα στους κλειστούς εσωτερικούς χώρους.

Στο παρελθόν, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα θεωρήθηκε πολλές φορές ως πολυτέλεια.
Τώρα πλέον θεωρείται απαραίτητη !!!

Ένα από τα πιο πρόσφατα σενάρια που έκαναν την ποιότητα του αέρα μείζον θέμα, είναι η ευρεία μετάδοση του κοροναϊού. Μέσα σε λίγους μήνες, ο ιός έπληξε την παγκόσμια κοινότητα και οικονομία προκαλώντας μαζικές διακοπές λειτουργίας. Οι εταιρείες κλείνουν για να προστατεύσουν τους υπαλλήλους τους και παρόλο που οι περισσότερες επιχειρήσεις ενσωματώνουν πρότυπα καθαρισμού μερικές φορές είναι ανεπαρκή οδηγώντας στην εξάπλωση της ασθένειας.

Το νέο coronavirus ανήκει σε μια οικογένεια ιών γνωστών για την πρόκληση του κοινού κρυολογήματος. Ωστόσο, οι ιοί μεταλλάσσονται και σχηματίζουν νέα στελέχη. Οι επιστήμονες εξακολουθούν να μελετούν τις επιδράσεις του κοροναϊού σε άτομα που πάσχουν από COVID-19. Αναφορές δείχνουν ότι ο ιός έχει σοβαρή επίδραση στους πνεύμονες. Με μια μικρή ομοιότητα με το SARS και το MERS, ο κοροναϊός μοιράζεται παρόμοιες πρωτεΐνες με τα άλλα παθογόνα. 

Και οι τρεις ιοί επηρεάζουν το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα σε διαφορετικούς βαθμούς και εκδηλώνουν παρόμοια συμπτώματα.

Μπορούμε όμως να αποφύγουμε  ή να μετριάσουμε τη μόλυνση των κτιρίων ή των χώρων μας;

Υπάρχει τρόπος να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του COVID-19 στο κλειστό περιβάλλον αποτρέποντάς τον να εξαπλωθεί με αυτόν τον τρόπο;

Οι προηγμένες λύσεις καθαρισμού του αέρα είναι πλέον ζωτικής σημασίας και μπορούν να επιτευχθούν εγκαθιστώντας ένα μηχάνημα με την αποκαλούμενη τεχνολογία του  διπολικού ιονισμού BPI.

O διπολικός ιονισμός  BPI είναι μια βιώσιμη επιλογή που σίγουρα μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα. Η στόχευση στελεχών ιών σε πολλές τοποθεσίες θα σκοτώσει κατά την επαφή και θα αποτρέψει την περαιτέρω εξάπλωση της ασθένειας.

Είναι η πιο αποτελεσματική τεχνολογία καθαρισμού για τη συνεχή απολύμανση και τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα.

 Τι είναι η τεχνολογία του διπολικού ιονισμού Bipolar Ionisation (BPI)

Η αποτελεσματικότητα του διπολικού ιονισμού BPI στον καθαρισμό του αέρα δεν είναι κάτι νέο. Από το 1966, το περιοδικό ASHRAE προωθούσε τα οφέλη του ιονισμού. Εκατοντάδες μελέτες έχουν ήδη αποδείξει την αξία της συγκεκριμένης τεχνολογίας για τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα και τα πλεονεκτήματα του ιονισμού στην καταστροφή των επιβλαβών παθογόνων και ιών.

Πρόσφατες μελέτες του διπολικού ιονισμού απέδειξαν ότι ο καθαρός απολυμασμένος αέρας βοηθά στην πρόληψη της εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί το COVID-19. Ήταν επίσης αποτελεσματικός κατά τη διάρκεια της επιδημίας SARS του 2004, καθώς και σε πιο πρόσφατα κρούσματα MERS και νοροϊού απο διάφορα στελέχη της γρίπης.

Το Bipolar Ionisation (BPI) είναι μια τεχνολογία που ξεκίνησε να κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.  Η τεχνολογία BPI δημιουργήθηκε όταν στην πραγματικότητα, η αδερφή του Άλμπερτ Αϊνστάιν αρρώστησε με φυματίωση, την μετέφεραν σε νοσοκομείο ψηλά στις Ελβετικές Άλπεις, το οποίο παρείχε ένα πιο υγιές κλίμα, όπου τελικά και ανάρρωσε.

Ο Αϊνστάιν άρχισε να μελετάει την παρουσία αγωγιμότητας του αέρα πάνω στο οποίο βασίστηκε η θεωρία του για την απορρόφηση του φωτός. Ο φίλος και συνάδελφός του Conrad Habicht, σε συνεργασία με τον Αϊνστάιν, εφηύρε μια συσκευή για να αναπαράγει τη φυσική αγωγιμότητα του αέρα.

Είναι αυτά που γνωρίζουμε σήμερα ως διπολικά ιόντα του αέρα.

Ο «ιονισμένος αέρας» δημιουργεί μια ευεξία στο περιβάλλον σαν να βρίσκεστε στην κορυφή ενός βουνού ή τον καθαρό αέρα που μπορείτε να εισπνεύσετε όταν στέκεστε δίπλα σε έναν καταρράκτη. Αυτή η ευεξία προκαλείται από την αφθονία των φυσικών ιόντων.

Η τεχνολογία διπολικού ιονισμού BPI δημιουργεί τόσο θετικά (H +) όσο και αρνητικά (O2-) ιόντα. Κατά τη διαδικασία, τα ιόντα έλκονται από παθογόνα όπως ιούς.

Αυτά περιβάλλουν την αιμοσυγκολλητίνη (επιφανειακές πρωτεΐνες που σχηματίζονται σε οργανισμούς και προκαλούν λοιμώξεις) και μετατρέπονται σε ομάδες υψηλής δραστικότητας ΟΗ που ονομάζονται ρίζες υδροξυλίου (ΟΗ).Μετέπειτα παίρνουν ένα μόριο υδρογόνου από την αιμοσυγκολλητίνη και μετατρέπονται σε νερό (H2O).Τα ιόντα καταστρέφουν την επιφανειακή δομή του ιού –την κυτταρική μεμβράνη σε μοριακό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα, ο ιός δεν μπορεί να μολύνει,ακόμη και αν εισέλθει στο σώμα.

Δεδομένου ότι ένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς δεσμό υδρογόνου, ο διπολικός ιονισμός λέγεται ότι εξουδετερώνει το παθογόνο και το απομακρύνει από τον αέρα μέσω ηλεκτροστατικής δύναμης. Με αυτόν τον τρόπο  απενεργοποιούνται  οι ιοί, καθιστώντας τους αβλαβής, ώστε να μην μπορούν πλέον να εξαπλωθούν ή να προκαλέσουν μόλυνση. Συνηθισμένα παραδείγματα παθογόνων παραγόντων περιλαμβάνουν τον νοροϊό, Legionella και διάφορα στελέχη της γρίπης. 

Υπάρχουν επίσης αυξημένες ανησυχίες, σχετικά με την αερομεταφερόμενη μετάδοση του ιού, καθώς μια νέα έρευνα δείχνει ότι ο νέος κορανοϊός μπορεί να παραμείνει αερομεταφερόμενος και να εξαπλωθεί περισσότερο από ό, τι πίστευαν προηγουμένως.

Ο κοροναϊός εξαπλώνεται μέσω μικροσκοπικών σταγονιδίων νερού που αναπνέουν στους πνεύμονες. Εκτός από τα αναπνευστικά σταγονίδια, αυξανόμενα στοιχεία δείχνουν ότι η μετάδοση αερολύματος είναι επίσης ένας τρόπος μετάδοσης. Αυτό σημαίνει ότι ο ιός που περιέχεται στα σταγονίδια παραμένει στον αέρα για πολύ περισσότερο από ό, τι πιστεύαμε προηγουμένως. Ο καθαρότερος αέρας μειώνει την εξάπλωση του ιού με τον ιονισμό που είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την καταπολέμηση του COVID-19.

Πρόσφατες ευρωπαϊκές μελέτες από δυο γερμανικά ινστιτούτα Fraunhofer (ΙΚΤS και ITEM) και στην Ισπανία, μελέτη υποστηριζόμενη από το ισπανικό Υπουργείο Άμυνας απέδειξαν ότι η τεχνολογία διπολικού ιονισμού μειώνει την εξάπλωση του ιού κατά σχεδόν 100%. Οι μελέτες χρησιμοποίησαν έναν διπολικό ιονιστή και ένα υποκατάστατο του κορανοϊού (MS2 Bacteriophage) με μείωση 99% του ιού μετά από δέκα λεπτά ιονισμού.

Αποδείχτηκε ότι η  συγκεκριμένη τεχνολογία είναι ικανή να απενεργοποιήσει τους ιούς, αλλά μπορεί πολύ καλά να αποτρέψει έναν ιό από το να προκαλέσει λοίμωξη εάν συμβεί έκθεση.

Επίσης ελεγχόμενο πείραμα που διεξήχθη από το ερευνητικό κέντρο Kitasato για την περιβαλλοντική επιστήμη που εδρεύει στο Τόκιο της Ιαπωνίας απέδειξε την αποτελεσματικότητα του διπολικού ιονισμού στην καταστροφή των παθογόνων. Η μελέτη τους έδειξε μείωση του ιού Η1Ν1 μετά από μόνο μία ώρα ιονισμού.

Μελέτη του 2005 που πραγματοποιήθηκε για τον ιό SARS δείχνει ότι το ποσοστό απομάκρυνσης του ιού ήταν 73,4% με χρόνο έκθεσης 3,3 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο διπολικός ιονισμός αποτελεί βιώσιμο μέτρο για τον έλεγχο των H1N1, της Γρίπης των Χοίρων, της γρίπης των πτηνών H5N1, Legionella, MRSA (ανθεκτικό στη μεθικιλλίνη Staphylococcus aureus) και E. Coli. Μπορεί να ελαχιστοποιήσει την επιβλαβή απειλή των ιών όπως το κοινό κρυολόγημα καθώς και τα επικίνδυνα βακτήρια. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών δείχνουν ότι όχι μόνο σκοτώνει αποτελεσματικά τα παθογόνα, αλλά συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα του αέρα αφαιρώντας τις οσμές.

Η τεχνολογία του διπολικού ιονισμού χρησιμοποιήθηκε και για δοκιμή ώστε να μιμηθούν τις συνθήκες όπως αυτές της ατράκτου ενός εμπορικού αεροσκάφους. 

Με βάση τα αποτελέσματα του ιού, προσδιορίστηκε ότι στα 10 λεπτά, 84,2% του ιού απενεργοποιήθηκε. Στα 15 λεπτά, το 92,6% του ιού απενεργοποιήθηκε, και στα 30 λεπτά, το 99,4% του ιού απενεργοποιήθηκε.

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι είναι ευαίσθητοι στα αλλεργιογόνα. Οι ρύποι μειώνουν την ποιότητα του αέρα και καθιστούν λιγότερο άνετη την αναπνοή.
Η συνεχιζόμενη έκθεση σε αλλεργιογόνα και ρύπους μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνια προβλήματα υγείας.
Η τεχνολογία καθαρισμού του αέρα με διπολικό ιονισμό BPI χρησιμοποιείται ήδη πάρα πολλά χρόνια σε νοσοκομεία, σχολεία, ξενοδοχεία, αεροδρόμια, κυβερνητικά κτίρια, γηροκομεία,  αθλητικούς χώρους, κτίρια γραφείων και κατοικιών έως αεροσκάφη. Η προηγμένη τεχνολογία BPI επιτρέπει τη μείωση των σωματιδίων και τον έλεγχο των παθογόνων στον αέρα και στις επιφάνειες, καθώς είναι μια πιθανή μέθοδος ελέγχου του SARS-CoV-2 σε κτίρια και λειτουργεί  χωρίς όζον διότι είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα προϊόντα στην αγορά.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

 Ενώ υπάρχουν και άλλες μέθοδοι που μπορούν να συλλάβουν εν μέρη σωματίδια κορανοìου, η συντριπτική πλειονότητα αυτών, όπως με τα φίλτρα HEPA και τα φώτα UV που είναι επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό, είναι αυτά που αποκαλούμε «παθητική » τεχνολογία.

Αυτό σημαίνει ότι ο ιός πρέπει να περάσει υποχρεωτικά μέσα από αυτές τις συσκευές για να είναι αποτελεσματικές. 

Αντίθετα, η τεχνολογία διπολικού ιονισμού BPI είναι μια «ενεργή» τεχνολογία που αναζητά και καταστρέφει τα σωματίδια πριν κανείς προλάβει να τα εισπνεύσει.

1.      Οι συσκευές είναι αυτόνομες και δεν θέλουν πολυδάπανες και χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης, λειτουργούν άμεσα σε οποιοδήποτε χώρο αρκεί μια πρίζα και παράγουν υψηλές συγκεντρώσεις ιόντων, χωρίς να παράγουν όζον, ένα επιβλαβές αέριο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

2.      Ο διπολικός ιονισμός λειτουργεί ως εργαλείο για τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα με ασφάλεια, αξιοποιώντας ένα ηλεκτρικό φορτίο με τη δημιουργία υψηλής συγκέντρωσης θετικών και αρνητικών ιόντων. Αυτά τα ιόντα ταξιδεύουν μέσω του αέρα αναζητώντας συνεχώς και προσκολλώντας σε σωματίδια. Αυτό θέτει σε κίνηση ένα συνεχές σχέδιο συνδυασμού σωματιδίων.

Καθώς αυτά τα σωματίδια γίνονται μεγαλύτερα, απομακρύνονται ταχύτερα από τον αέρα.
Επιπλέον, τα θετικά και αρνητικά ιόντα έχουν μικροβιοκτόνα αποτελέσματα στα παθογόνα, μειώνοντας τελικά τη μολυσματικότητα του ιού. Ο διπολικός ιονισμός λειτουργεί χωρίς όζον και είναι το μοναδικό είδος στην κατηγορία του που περνά το πρότυπο RCTA DO-160 για αεροσκάφη.

Τα παραδοσιακά συστήματα καθαρισμού του αέρα παράγουν επιβλαβές όζον ως υποπροϊόν που είναι επιβλαβή για το ανθρώπινο οργανισμό.

Ο διπολικός ιονισμός δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα σε ζώα ή φυτά για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα χρειαστεί να γίνεται η απολύμανση του χώρου.
Η προηγμένης τεχνολογίας συσκευές μας καθαρίζουν τον αέρα εξαλείφοντας τα αερομεταφερόμενα σωματίδια, οσμές και παθογόνα. Το αποτέλεσμα είναι ένα μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα έως και 30%  και εξοικονόμηση ενέργειας μέσω μειωμένης (έως 75%) εξωτερικής εισαγωγής αέρα.

Τα μηχανήματα που σας παρέχουμε είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από Κρατικό Πανεπιστημιακό Φορέα, (Τμήμα Μοριακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Padova– Ιταλίας)  και έχουν αποδείξει μέσω δοκιμών την απολυτή αντιική δράση και την αποτελεσματικότητα του μηχανήματος του διπολικού ιονισμού, στην απολύμανση κατά 99,99 % του μολυσματικού περιβάλλοντος και των αντικειμένων από τον Covid-19.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ  

Καθώς ο κοροναϊός μαίνεται και τα δημόσια κτίρια αγωνίζονται να παραμείνουν ανοιχτά, υπάρχουν ήδη εταιρίες, Δημόσιοι Οργανισμοί και κτίρια στο εξωτερικό που εμπιστεύονται την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Νοσοκομεία όπως το Johns Hopkins, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Βοστώνης και το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ έχουν ήδη αγκαλιάσει την τεχνολογία, γνωρίζοντας ότι ο διπολικός ιονισμός χρησιμοποιείται στην υγειονομική περίθαλψη εδώ και πολλά χρόνια και σε πολλές εφαρμογές, πιστεύοντας ότι τα συστήματα διπολικών ιόντων θα πρέπει να γίνουν ένα πρότυπο ειδικά σε αυτή την κρίσιμη πανδημία για την προστασία των ασθενών και του προσωπικού.

Οι τερματικοί σταθμοί στο La Guardia, το O’Hare, το LAX (Αεροδρόμιο Los Angeles) και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο διαθέτουν ήδη μονάδες διπολικού ιονισμού . Το Amalie Arena της Tampa και το ξενοδοχείο TWA στο αεροδρόμιο JFK υιοθετούν τεχνολογία διπολικού ιονισμού, όπως και μεγάλοι χώροι εργασίας (η έδρα της Google στο Σικάγο και το Σαν Χοσέ).

Ήδη και στην Ευρώπη, η τοπική κυβέρνηση του κρατιδίου της Έσσης στην Γερμανία ανακοίνωσε ότι διαθέτει ένα σημαντικό ποσό για την αγορά συσκευών καθαρισμού αέρα για σχολεία δηλώνοντας ότι «οι συσκευές αυτές προορίζονται κυρίως για σχολικές τάξεις όπου δεν είναι εφικτός ο κλασικός αερισμός», όπως π.χ. όταν τα παράθυρα δεν ανοίγουν ή σε κλειστών συστημάτων λειτουργίας κτιρίων λόγω ασφαλείας, χωρίς παράθυρα όπως είναι οι Τράπεζες. 

Ο διπολικός ιονισμός μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε χώρο, όπως σε νοσοκομεία, κλινικές, ιατρεία, γηροκομεία, κρατικές υπηρεσίες, ξενοδοχεία, σχολεία, βιομηχανίες, τράπεζες, γυμναστήρια, εστιατόρια, αίθουσες δικαστηρίων, θέατρα, προπονητικά κέντρα αθλητικών ομάδων, κατοικίες σαν λύσεις καθαρισμού αέρα με εξαιρετικά αποτελέσματα με βάση την πρόληψη της μετάδοσης μολύνσεων σε αυτούς τους χώρους και με σκοπό την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας τους.

Επίσης, η συγκεκριμένη τεχνολογία συνιστάται και σε αεροδρόμια που η διέλευση και η διασπορά είναι υψηλή.

Ιδιαίτερα εκεί, οι φόβοι για την μεταφορά και διασπορά του COVID-19 είναι μεγάλοι αποδεικνύοντας ότι μπορεί να εξουδετερώσει την εμπορική αεροπορική βιομηχανία και να καταστρέψει επαγγελματικά και προσωπικά ταξίδια. Αν και τα αεροπλάνα διαθέτουν μεθόδους υγιεινής αέρα όπως φιλτράρισμα HEPA και απολυμαντικά αερολύματος, οι τερματικοί σταθμοί του αεροδρομίου χρειάζονται μια λύση μεγάλης κλίμακας. Μερικοί μεγάλοι σταθμοί στο εξωτερικό το έλυσαν με τον διπολικό ιονισμό.
Η ικανότητα απολύμανσης του αέρα χρησιμοποιώντας τον διπολικό ιονισμό, παρέχει μόχλευση για να ενθαρρύνει την επανάληψη των τακτικών αεροπορικών ταξιδιών και την αναθέρμανση του τουρισμού. Υπάρχουν αεροδρόμια που χρησιμοποιούν ήδη την τεχνολογία BPI όπως αυτό του Σαρλότ, του Σαν Φρανσίσκο, της Νέα Υόρκη, της Μινεάπολης, του Βανκούβερ, του Φορτ Λόντερντεϊλ, του Άνκορατζ και άλλα.
Πανεπιστημιακοί και Δημόσιοι χώροι όπως η Μητροπολιτική Βιβλιοθήκη Columbus στην Αμερική και η Δημόσια Βιβλιοθήκη Toledo Lucas στο Οχάιο έχουν εμπιστευτεί την τεχνολογία του διπολικού ιονισμού.

Το Broadway Palm Dinner Theatre στο Fort Myers είναι ένας από τους πολλούς χώρους εκδηλώσεων που χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη τεχνολογία, δηλώνοντας ότι πλέον λόγω αυτής της προσθήκης με τον διπολικό καθαρισμό BPI και μαζί με άλλα αυξημένα μέτρα υγείας και ασφάλειας, είναι  σε θέση να ξανανοίξουν με την πεποίθηση ότι ο χώρος τους θα είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερος για τους πελάτες και τους υπαλλήλους.

Επειδή, πλέον υπάρχουν χιλιάδες υπάλληλοι που εργάζονται τώρα από το σπίτι λόγω της πανδημίας, αλλά με κόστος για την αποτελεσματικότητα και την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, όπως επίσης και αρκετοί συμπολίτες μας σε γηροκομεία ή με εξασθενημένο ανοσοποιητικό οργανισμό λόγω ασθενειών ή προχωρημένης ηλικίας, είναι πλέον ανάγκη η πολιτεία αλλά και οι εταιρείες να σταθμίσουν τα οφέλη έναντι των προβλημάτων υγείας, διότι οι άνθρωποι και οι πολίτες θα πρέπει να αρχίζουν ομαλά να επιστρέφουν στους χώρους εργασίας προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας και της οικονομίας.

Menu

Δημιουργία Νέου Λογαριασμού

Ένας κωδικός πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Κλείσιμο

Κλείσιμο

Categories