Διεκδικούμε την κανονικότητα στη ζωή μας,ελαχιστοποιούμε την μεταδοτικότητα των ιών!!!
Αποκλειστική διάθεση σε Ελλάδα & Κύπρο το Ελβετικής τεχνολογίας & κατασκευής της Propacare,
JoyBion 400 που καταπολεμά την διασπορά του ιού στον αέρα και ταυτόχρονα καθαρίζει και απολυμαίνει τον χώρο!

JoyBion 400 & COVID19

Ένα από τα πιο πρόσφατα σενάρια που έκαναν την ποιότητα του αέρα μείζον θέμα, είναι η ευρεία μετάδοση του κοροναϊού. Μέσα σε λίγους μήνες, ο ιός έπληξε την παγκόσμια κοινότητα και οικονομία προκαλώντας μαζικές διακοπές λειτουργίας.
Οι εταιρείες κλείνουν για να προστατεύσουν τους υπαλλήλους τους και παρόλο που οι περισσότερες επιχειρήσεις ενσωματώνουν πρότυπα καθαρισμού μερικές φορές είναι ανεπαρκή οδηγώντας στην εξάπλωση της ασθένειας.

Μπορούμε όμως να αποφύγουμε ή να μετριάσουμε τη μόλυνση των κτιρίων ή των χώρων μας;

⇒ Το εργαστηριακό μηχάνημα ελβετικής τεχνολογίας αποτελεί την ασφαλέστερη λύση για εταιρείες & καταστήματα, όπως χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, γηροκομεία, γυμναστήρια, τράπεζες, φαρμακεία, κέντρα αισθητικής κ.ά.

⇒ Ο Υβριδικός Βιο-Ιονιστής, JoyBion 400 έχει προταθεί από τον διάσημο οδηγό της Βαρκελώνης Catering Guild, El Gremi de Restauració με περισσότερα από 2.000 μέλη, που μπορούν πλέον να λειτουργήσουν με ασφάλεια αφού έχει την δυνατότητα να απενεργοποιεί και να απολυμαίνει τον χώρο εν λειτουργία σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς τρόπους απολύμανσης που χρειάζεται να εκκενωθεί ο χώρος.

⇒ Η σημαντικότερη διαφορά ανάμεσα στις άλλες μεθόδους που μπορούν να συλλάβουν εν μέρη σωματίδια ιών έως τώρα, είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών λειτουργούν με φίλτρα HEPA και με φώτα UV που είναι επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό και είναι αυτά που αποκαλούμε «παθητική » τεχνολογία.

Αυτό σημαίνει ότι ο ιός θα πρέπει να περάσει υποχρεωτικά μέσα από αυτές τις συσκευές για να είναι αποτελεσματικές. Αντίθετα, η τεχνολογία διπολικού ιονισμού JoyBion 400 είναι μια «ενεργή» τεχνολογία που αναζητά και καταστρέφει τα σωματίδια πριν κανείς προλάβει να τα εισπνεύσει.

⇒ Το JoyBion καθαρίζει τον αέρα διασπώντας, καταστρέφοντας και εξαλείφοντας τα αιωρούμενα αλλεργιογόνα, τους μύκητες, τα επιβλαβή αέρια, τα βακτήρια και τους ιούς. Εξαλείφει επίσης τις δυσάρεστες οσμές και τους κοινούς περιβαλλοντικούς ρύπους, εξουδετερώνοντας επιβλαβείς παράγοντες όπως οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) και, επομένως, καθιστώντας τον αέρα καθαρό, ευχάριστο και υγιεινό.

Παροχή ηλεκτρισμού:      220-240VAC / 50 Hz
Κατανάλωση ενέργειας:
Με αερισμό το πολύ 15 Watt (0,015 KW / h)
Ασφάλεια ηλεκτρική:
Ασφάλεια 20 x 5 mm 1A (T)
Τύπος ιονισμού:
Διπολικό με ηλεκτρόδια ινών άνθρακα
Τάση ιονισμού:

 

~ 5,0 kV αρνητικό
~ 5,0 kV θετικό
Συγκέντρωση όζοντος:
Λιγότερο από 120 μικρογραμμάρια / m3
60 ppb (μέρη ανά δισεκατομμύριο)
(με ενεργοποιημένη απολύμανση μόνο)
Ισχύς ιονισμού:

 

~ 200’000 ioni / cm3 * εξαερισμός στο ελάχιστο
~ 320’000 ioni / cm3 * εξαερισμός στο μέγιστο
Ροή αέρα: 220 m3/h
Ανεμιστήρας:
Αθόρυβος εφαπτόμενος ανεμιστήρας, κατάλληλος για συνεχή λειτουργία (ρουλεμάν)
Φίλτρο:
Ηλεκτροστατικό φίλτρο ανθρακονήματος (αντικαταστάσιμο)
Διαστάσεις:
485 x 340 x x 140 mm (ΜxΠxΥ)
Βάρος: ~ 8 κιλά
Ελεγχος: Εγχειρίδιο
Εγκατάσταση:
Φορητός

Στο παρελθόν, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα θεωρήθηκε πολλές φορές ως πολυτέλεια.

Τώρα πλέον θεωρείται απαραίτητη !!!

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην πρόληψη και προστασία του προβλήματος, πριν αυτό εμφανιστεί στον ανθρώπινο οργανισμό, αντί μόνο της διάγνωσης της ασθένειας ως εργαλείο της αντιμετώπισης του προβλήματος.

Αναμένοντας ήδη σύμφωνα και με τους ειδικούς ένα νέο κύμα προκλήσεων από διαφορετικούς ιογενείς παράγοντες πέραν αυτών που ήδη αντιμετωπίζουμε με τις μεταλλάξεις τους, θεωρούμε ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για την λειτουργία των προϊόντων διπολικού ιονισμού JoyBion 400  ώστε μέσω αυτής της εργαστηριακής τεχνολογίας να εξασφαλιστεί η συνεχής, ασφαλής και απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεών της κοινωνικής ζωής αλλά και της ατομικής υγείας όλων μας.

Για οποιαδήποτε απορία θα χαρούμε να μας στείλετε μήνυμα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας

BAT LTD

Θρασυβούλου, Ασπρόπυργος 193 00
Τηλέφωνο: 210 55 95 400
Email: info@batpackaging.gr

  Menu

  Δημιουργία Νέου Λογαριασμού

  Ένας κωδικός πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας.

  Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

  Έχετε ήδη λογαριασμό?

  Κλείσιμο

  Κλείσιμο

  Categories