Μενού
Το καλάθι σου

ΥΛΙΚΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ PROPAGROUP

Κωδικός: batpack-43
ΥΠΕΡΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ! Το PROPAFLEX είναι ένα καινοτόμο προϊόν που σχεδιάστηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Propagroup για να εγγυηθεί πλήρη και υψηλή ποιότητα προστασίας για όλα τα προϊόντα που πωλούνται σε ρολά και όχι μόνο, όπως καλώδια και πηνία από ανοξείδωτ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-41
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ… Το ShockLog Cellular σάς παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα περιουσιακά σας στοιχεία από οπουδήποτε στον κόσμο. Το ShockLog Cellular είναι ένα αξεσουάρ που συνδέεται εύκολα με οποιοδήποτε καταγραφικό κρούσης ShockLog 298 , παρέχοντάς σας ειδοποιήσ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-42
PROPATECH VCI: ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ Η Propagroup πάντα βοηθούσε τους κατασκευαστές να διατηρήσουν καλύτερα την ποιότητα των προϊόντων τους με την πάροδο του χρόνου και σε αυτά τα χρόνια, το PROPATECH VCI ( Vatile Corrosion Inhibitor ) έχει γίνει ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για την ε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-44
ΔΙΣΚΟΣ SANIDRY : ΚΑΘΑΡΟΣ, ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ Το SANIDRY είναι ο πιο σίγουρος απορροφητής υγρασίας , είναι το εύκολο και γρήγορο σύστημα για τη μείωση της υγρασίας με οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Ένας υγιής χώρος απαιτεί επίσης ένα κατάλληλο επί..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)