Μενού
Το καλάθι σου

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Κωδικός: batpack-35
Το δίχτυ συγκομιδής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξοπλισμός για την ενίσχυση της συγκομιδής ή ως δίχτυ για την προστασία του χλοοτάπητα. Χρησιμοποιείται κυρίως για την εύκολη συγκομιδή φρούτων που πέφτουν. Για να γίνει αυτό, το δίχτυ τεντώνεται ακριβώς πάνω από το έδαφος σε περιβόλια και μπορεί αργότ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-36
Το αντηλιακό δίχτυ είναι κατασκευασμένο από υλικό πολυαιθυλενίου (HDPE) με προσθήκη σταθεροποιητών UV και αντιοξειδωτικών. Το αντηλιακό δίχτυ HDPE έχει τα χαρακτηριστικά της ελαφριάς, υψηλής αντοχής, αντιγηραντικής κάλυψης μεγάλης περιοχής και έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει το περιβάλλον ελέγχου,..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-34
Τα σακιά ιούτης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και επιτρέπουν στο προϊόν να αναπνέει. Δεν τραυματίζουν το προϊόν που περιέχουν.Στο επάνω μέρος είναι στριφωμένα για να μπορούν να ράβονται ευκολότερα και να επαναχρησιμοποιούνται. Χρησιμοποιούνται κυρίως για την αποθήκευση και μεταφορά γεωργικών προϊόντων..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-37
Τα γεωυφάσματα είναι διαπερατά υφάσματα τα οποία όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με χώμα, έχουν την ικανότητα να διαχωρίζονται, να φιλτράρουν, να ενισχύουν, να προστατεύουν ή να στραγγίζουν...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)