Μενού
Το καλάθι σου

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ

Κωδικός: batpack-23
Πρόσθετο ράφι για διευκόλυνση μεγαλύτερης αποθήκευσης. Τρίτος τοίχος για καλύτερη αποθήκευση υλικών. Τέταρτος τοίχος με πτερύγιο που μπορεί να ανοίξει στη μέση. Αξεσουάρ για τη βελτίωση της λειτουργικότητας των καροτσιών δοχείων σε ρολό. Τα ράφια έχουν σχεδ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-19
Κατάλληλο για μετακίνηση βαρέων δεμάτων. Επαγγελματική ποιότητα και αξιοπιστία. Σιδερένιο καρότσι για χρήση αποθήκης Επιτρέπει την απορρόφηση του βάρους του φορτίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-25
Ηλεκτρονικό παλετοφόρο για ανύψωση και μετακίνηση παλετών. Ενσωματωμένη μπαταρία και φορτιστής. Προειδοποίηση για την κατάστασης της μπαταρίας.Φωτεινή οθόνη για έλεγχο. cm Χωρητικοτητα φορτίου:1200 kg Υψος εργασιας - H:2.500/3.000/3.500 mm Ελαχ.υ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-21
Επιταχύνει την κυκλοφορία των εμπορευμάτων, εξαλείφει την κόπωση του χειριστή. Χάρη στα αξεσουάρ του μπορεί να λειτουργήσει στο κλάδο των logistics, των μεταφορών,στη βιομηχανία και την παραγωγή. Το επαγγελματικό ηλεκτρικό παλετοφόρο είναι ένα ηλεκτρικό όχημα έλξης και ανύψωσης και είναι εξοπλισμέ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-24
Η ζυγαριά παλετοφόρου σας επιτρέπει να ζυγίζετε το φορτίο σας επί τόπου με ένα ενσωματωμένο σύστημα μέτρησης που εμφανίζει την ένδειξη βάρους μέσω μιας μεγάλης κόκκινης ψηφιακής οθόνης. Αυτός ο συνδυασμός ενός παλετοφόρου και μιας ζυγαριάς εξαλείφει την ανάγκη για ξεχωριστή λειτουργία και έτσι εξοι..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-20
Διατίθενται για χωρητικότητα 300 kg. Μεγάλη πλατφόρμα. Με δύο σταθερούς και δύο περιστρεφόμενους τροχούς. Καρότσι αποθήκευσης από ενισχυμένη λαμαρίνα με σωληνωτό χερούλι...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-22
Τα παλετοφόρα είναι μια οικονομική λύση για απλή και αποτελεσματική μετακίνηση φορτίων έως 2,5 τόνους. Απλοποιημένη κατασκευή - αντοχή και αντοχή φορτίου. Τα χειροκίνητα παλετοφόρα είναι ο ιδανικός βοηθός αποθήκης για χειροκίνητη μεταφορά σε μικρές αποστάσεις. Εύκολος χειρισμός και έλεγχος – εξίσ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)