Μενού
Το καλάθι σου

Μεγασάκοι – Big Bags

Μεγασάκοι – Big Bags
Μεγασάκοι – Big Bags

Οι μεγασάκοι ή big bags  χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά και αποθήκευση μη συσκευασμένων βιομηχανικών υλικών. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές τεχνικές προδιαγραφές και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις εξασφαλίζοντας την ανθεκτική χρήση και την αποτελεσματικότητά τους. 

Παράγονται από πολυπροπυλένιο (PPσε πολλούς διαφορετικούς τύπους και διαστάσεις, ανάλογα με τη μορφή του υλικού που συσκευάζεται, τον επιθυμητό όγκο και το βάρος μεταφοράς και γενικότερα τις απαιτήσεις του πελάτη. Ο τύπος του μεγασάκου καθορίζεται κυρίως από τη μορφή που έχει το πάνω μέρος (ανοιχτό, με βαλβίδα πλήρωσης ή με κάποια μορφή προέκτασης υφάσματος ώστε να κλείνει) και το κάτω μέρος του (κλειστό ή με βαλβίδα εκκένωσης, αλλά και από τα πόσα σημεία στήριξης διαθέτει 1 κεντρικό, 2 πλευρικά, ή 4 ένα σε κάθε γωνία. Κατόπιν παραγγελίας μπορούν να διαθέτουν εσωτερική σακούλα πολυαιθυλενίου ή να είναι λαμιναρισμένοι, (δηλ. αδιαβροχοποιημένοι).    

Διατίθενται ειδικοί μεγασάκοι για μεταφορά επικίνδυνων προϊόντων, τύπου big bags un όπου είναι πιστοποιημένοι για την μεταφορά επικίνδυνων υλικών σύμφωνα με τους κανονισμούς. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί για να αποτρέπουν τη διαρροή των επικίνδυνων υλικών ακόμα και όταν βρίσκονται σε κατάσταση πίεσης. 


  • Στοκ: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: batpack-51
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 5595400

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha