Μενού
Το καλάθι σου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ

Κωδικός: batpack-38
Εκτύπωση διπλής τεχνολογίας. Συμπαγής σχεδιασμός και μικρό μέγεθος. Γρήγορη εγκατάσταση. Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης. Εκτυπώστε σε: χάρτινες ετικέτες, θερμικό χαρτί, πλαστικά και συνθετικά μέσα. Ιδανικό για όσους θέλουν να αρχ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-39
Ένας μικρός εκτυπωτής όπου μπορεί να εκτυπώνει ετικέτες με μέγιστο πλάτος 80mm. H τοποθέτηση των ετικετών γίνεται εύκολα χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του. Χρησιμοποιεί μόνο θερμικά σε ετικέτες, με ανάλυση 203dpi και με ταχύτητα εκτύπωσης 100mm / sec. Πλάτος ετικετών 19mm-80mm Συνδεσιμότητα: U..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-28
Για να καταστρέψετε έως και 8 φύλλα τη φορά λειτουργώντας ασταμάτητα για 3 λεπτά. Κάδος 14 lt και κύκλος εργασίας έως 3 λεπτά Η κλειδαριά ασφαλείας απενεργοποιεί χειροκίνητα τον καταστροφέα για να αποτρέψει την τυχαία ενεργοποίηση. Μεγάλο καλάθι 14 λίτρων με διάφανο παράθυρο για να δείτε το περιεχ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: batpack-40
O σαρωτής QuickScan είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν έναν σαρωτή με σύνδεση Bluetooth. Είναι ιδανικό για χρήση στη λιανική, ελαφριές κατασκευές, επεξεργασία εγγράφων, λογαριασμών και τραπεζικές συναλλαγές, χρηματοοικονομικά περιβάλλοντα. Συνδέεται με Windows, Android και iOS. Δεν περιλαμβ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)